Hildegarde Boon

Gezondheidscoach

Hildegarde
  • Hoogsensitiviteit
  • Slaapproblemen
  • ReAttach
  • Lichaamsgericht werk
  • Alle leeftijden

Wie ben ik?

Ik ben Hildegarde, ben 58 jaar en moeder van 3 volwassenen kinderen.

Binnen De Kruin werk ik als gezondheidscoach.

Ik werk oplossingsgericht, op maat én vertrekkende vanuit het positieve via gesprekken, visualisaties, mindfulness, zelfcompassietraining, ademhalingsoefeningen, ReAttach, EFT, relaxatieoefeningen,… Voor mijn specialisatie omtrent HSP werd ik aan de VUB opgeleid in wetenschappelijk onderbouwde technieken om stress aan te pakken en te voorkomen.

Ik ga aan de slag met (hoog sensitieve) cliënten die overprikkeld zijn en hierdoor allerlei stressklachten ervaren zoals: slaapproblemen, onrust, angsten, woede, verdriet, focus op het negatieve, laag zelfbeeld, moeilijk beslissingen kunnen nemen,..

ReAttach zet ik in bij traumaverwerking, angsten, intens verdriet, verslavingen,…

 

 

Ben je opgejaagd? Voel jij je uitgeput? Heb je gebrek aan energie? Slaap je slecht? Heb je moeite om je te concentreren? Lukt ontspannen vaak niet? Ben je angstig? Heb je een kort lontje? Schrik je van je spiegelbeeld? Blijf je maar piekeren? Maak jij je zorgen? Ben je overprikkeld? Geniet je niet meer volop van het leven?

 

Herken je dit? Dit zijn allemaal klachten die stressgerelateerd zijn.

Wil je komaf te maken met die overprikkeling, met die stress en met jouw angsten en zorgen.?

Goed nieuws, vanaf nu kan je in De Kruin terecht voor professionele en integrale ondersteuning van een gezondheidscoach.

 

Methodiek

Door een geïndividualiseerde, integrale aanpak kunnen we veel kwalen en klachten verminderen en doen verdwijnen.

En dit door in te zetten op alle facetten van de gezondheid: voeding, beweging, hartcoherentie, relaxatie, slaapeducatie, sport, hobby, plezier maken,…

Je krijgt alle tools in handen om zelf mee aan de slag te gaan. Je krijgt de juiste inzichten over hoe je brein en lichaam reageert en hierdoor weet jij wat je moet doen om in je kracht te blijven staan en flexibeler en gelukkiger door het leven te gaan!

 

Doelgroep

Voor iedereen die in een bepaald moment van zijn/haar leven te maken krijgt met stress, burn-out, overprikkeling, hormonale disbalans, …

 

Tot gauw,

Hilde

 

Contactgegevens:

  • hildeatdekruin [dot] be
  • 0471 75 75 99

 

Werkt op:

donderdag en vrijdag